נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו כמה פעמים יצא לכם לפתוח את הפריזר ולגלות שתכולתו היחידה היא צנצנת שום קפוא וחבילת מלווח? וכמה פעמים זה קרה דווקא כשהיה לכם בסלון נציג מורעב של רפובליקה אפריקאית? מלווח קפוא הוא מקור בלתי נדלה ליצירות קולינריות מרשימות שלא יסגירו לעולם שאין לכם מושג איך להדליק את הגז. צריך רק קצת דמיון. אפשר לחתוך אותו לקוביות ולטגן עם ביצה טרופה ונקניקיות, אפשר לספר לו שהוא איטלקי ולהכין לו רוטב פסטה, עם גבינה מגוררת. אפשר להפשיר אותו מעט, למלא אותו במה שיש ולהכניס לטוסטר ואז להבין פתאום איך המציאו את הזיוה. אי אפשר בלי מתוק ופה אין גבול לאפשרויות: דבש, שקדים, קוקוס, שוקולד. בפעם הבאה שאתם עושים סופר, קחו חבילה, שיהיה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר