נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון החורף כבר כאן, ט"ו בשבט אוטוטו איתנו, וכששניהם יחד, מה יותר טוב מסיר חמין מהביל, עשיר וריחני. ובגלל נסיבות התקופה, וחג האילנות להלן טיפ קטן להעשרת החמין הבא שלכם: אחרי שכבר הכנתם את כל המרכיבים, הרתחתם את החמין ולפני שהוא נכנס למנוחת הלילה בתנור, זרקו פנימה 7,8 שזיפים שחורים מיובשים, רצוי מגולענים, ולא תאמינו איך החמין שלכם יצא חום ומפתה יותר. שלא לדבר על הטעםםםםם. ככה , שתי ציפורים במכה. שתהיה שנת אילנות ברוכה, ללא שריפות סרק וללא גדיעת יערות הגשם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר