מיקי פרנקל שום לא רק מוסיף טעם לאוכל ומסריח נורא, יש גם שאומרים שהוא בריא, אז בואו נדבר על שום. כשבוחרים שום עדיף לבחור פקעת קשה בלי אזורים רכים, אבל לא יבשה. לפקעות הקטנות טעם חזק יותר. גבעולים ירוקים שיוצאים מהפקעת מסמנים שהשום כבר ישן. שום שומרים במקום יבש, לכן מקומו לא במקרר, אפשר אבל לשמור אותו תלוי במקום יבש וקריר בשקית רשת. ולסיום מתכון קצרצר לשום קלוי: חותכים את הגבעול ואת החלק העליון של ציפורני השום כדי לחשוף אותם, מזליפים שמן זית ואופים חצי שעה במאתיים מעלות. כשהשום מתרכך, אפשר לחלץ אותו מהקליפה על ידי לחיצה
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת