מיקי פרנקל איך מקלפים תפוח? עם קולפן בתנועה סיבובית ורציפה. מתחילים מהגבעול. איך מוציאים לו את הלב? דוחפים סכין מיוחדת להוצאת ליבות תפוחים דרך כל התפוח מכיוון הגבעול. מסובבים את הסכין ומוציאים אותה החוצה עם הליבה. אם בכל מקרה חוצים את התפוח לחצאים או רבעים, אפשר סתם לחתוך עם סכין. איך להגיש תפוח? לתבשיל אפשר להוסיף תפוח גם אם הוא מלוח (חרוז) פזרו עליו גינג'ר, קינמון, ציפורן ואפילו קוסברה, ובשלו אותו קצת יותר. אפשר להוסיף לו קימל מעורב בסוכר (כן!) או שומר וקליפות לימון או תפוז. איך מרפאים תפוח? התפוח השחיר? אם זה כבר מגעיל פשוט חותכים וזורקים אחרת אפשר כצעד מנע למרוח אותו בלימון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת