נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל איך מקלפים תפוח? עם קולפן בתנועה סיבובית ורציפה. מתחילים מהגבעול. איך מוציאים לו את הלב? דוחפים סכין מיוחדת להוצאת ליבות תפוחים דרך כל התפוח מכיוון הגבעול. מסובבים את הסכין ומוציאים אותה החוצה עם הליבה. אם בכל מקרה חוצים את התפוח לחצאים או רבעים, אפשר סתם לחתוך עם סכין. איך להגיש תפוח? לתבשיל אפשר להוסיף תפוח גם אם הוא מלוח (חרוז) פזרו עליו גינג'ר, קינמון, ציפורן ואפילו קוסברה, ובשלו אותו קצת יותר. אפשר להוסיף לו קימל מעורב בסוכר (כן!) או שומר וקליפות לימון או תפוז. איך מרפאים תפוח? התפוח השחיר? אם זה כבר מגעיל פשוט חותכים וזורקים אחרת אפשר כצעד מנע למרוח אותו בלימון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר