בת חן כהן דומה שבכל בית היום ניתן למצוא שלל כלים שמעבר לייעודם המקורי עומדים כאבן שאין לה הופכין, ופעמים רבות גם את מטרת קנייתם הם לא מצדיקים. סיר הפסטה, כך גילה סקר קצר שערכתי, מונח בארונות של רבים מחברי, ומלבד אירועים רבי משתתפים הוא נמצא תחת הקטגוריה של "חבל ללכלך סיר כל כך גדול בשביל שני אנשים". ישבתי וחשבתי ומצאתי פתרון. התחלתי להשתמש בסיר שלי בתכיפות גבוהה יותר היות והיתרון של סיר ומסננת טובים למלאכות כמו חליטה (בישול קצר) של ירקות ירוקים, במיוחד ברוקולי ועלי תרד. גם קלחי תירס שמחו מאוד לצאת החוצה בלי לגרום למבשלת כוויות דרגה שניה. ההברקה האחרונה היא בתחום המרקים הצחים. כשמבשלים מרק עוף צח למשל, מכניסים למסננת את ירקות השורש וחלקי הבשר ועשבי התיבול ובסוף מלאכת הבישול האיטית, מרימים את המסננת והופה, מרק צח קל להגשה במיוחד לכל אלה שאוהבים "רק מים". לא רק שלכל סיר יש מכסה אלא גם תחתית ותכלית רבת פעלים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת