נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן דומה שבכל בית היום ניתן למצוא שלל כלים שמעבר לייעודם המקורי עומדים כאבן שאין לה הופכין, ופעמים רבות גם את מטרת קנייתם הם לא מצדיקים. סיר הפסטה, כך גילה סקר קצר שערכתי, מונח בארונות של רבים מחברי, ומלבד אירועים רבי משתתפים הוא נמצא תחת הקטגוריה של "חבל ללכלך סיר כל כך גדול בשביל שני אנשים". ישבתי וחשבתי ומצאתי פתרון. התחלתי להשתמש בסיר שלי בתכיפות גבוהה יותר היות והיתרון של סיר ומסננת טובים למלאכות כמו חליטה (בישול קצר) של ירקות ירוקים, במיוחד ברוקולי ועלי תרד. גם קלחי תירס שמחו מאוד לצאת החוצה בלי לגרום למבשלת כוויות דרגה שניה. ההברקה האחרונה היא בתחום המרקים הצחים. כשמבשלים מרק עוף צח למשל, מכניסים למסננת את ירקות השורש וחלקי הבשר ועשבי התיבול ובסוף מלאכת הבישול האיטית, מרימים את המסננת והופה, מרק צח קל להגשה במיוחד לכל אלה שאוהבים "רק מים". לא רק שלכל סיר יש מכסה אלא גם תחתית ותכלית רבת פעלים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר