נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון מלבד זה שבטטה ידועה כירק נפלא, טעים ומזין לאכילה, טוב לדעת שלבטטות זנוחות ולא שמישות, יש עוד שימושים. ולאו דווקא כאלה שאוכלים. הניחו את הבטטה על צנצנת משומשת, שמולאה מים עד שפתיה, והניחו את העציץ החדש שלכם במקום שטוף שמש. תוך מספר ימים תנביט הבטטה עלים ירוקים שיתפשטו ויצמחו לגבהים ואורכים מרשימים ביותר. למעודנים מביננו, כדאי להניח את הבטטה באמבטיה, כך שתצבע לנו את המקלחת במעט ירוק. לנועזים, מומלץ להעביר את הבטטה הפורחת לעציץ או אדנית, ולהפריח קילומטרים של ירוק יפה יפה. אולי כך נוכל לייצר קו גידול ביתי של בטטות אורגניות טעימות..
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר