אורן גירון מלבד זה שבטטה ידועה כירק נפלא, טעים ומזין לאכילה, טוב לדעת שלבטטות זנוחות ולא שמישות, יש עוד שימושים. ולאו דווקא כאלה שאוכלים. הניחו את הבטטה על צנצנת משומשת, שמולאה מים עד שפתיה, והניחו את העציץ החדש שלכם במקום שטוף שמש. תוך מספר ימים תנביט הבטטה עלים ירוקים שיתפשטו ויצמחו לגבהים ואורכים מרשימים ביותר. למעודנים מביננו, כדאי להניח את הבטטה באמבטיה, כך שתצבע לנו את המקלחת במעט ירוק. לנועזים, מומלץ להעביר את הבטטה הפורחת לעציץ או אדנית, ולהפריח קילומטרים של ירוק יפה יפה. אולי כך נוכל לייצר קו גידול ביתי של בטטות אורגניות טעימות..
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת