נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו בערבים קרים, כשגם הפוך מתקשה בהפשרת האצבעות ברגליים, וכשהאף כל כך קפוא שאפשר לתת חופש לפריזר, אין מנוס מלהוציא לפועל את "תוכנית פונץ'". זה מאד קל להכנה, זה רומנטי, זה טוב גם לאירוח מקורי והכי חשוב: זה יותר טוב מכל מפזר חום שעושה טובה שהוא עדיין לא עשה קצר. היופי בפונץ' הוא שאפשר להכין אותו מכל דבר, ובלבד שיהיו בבית כמה דברים בסיסיים. העיקרון הוא להכניס לסיר גדול כל פרי שיש בבית, חתוך לקוביות קטנות, אלכוהול כמו יין אדום רום או ג'ין, ואת הכל יחד עם קצת סוכר, להביא לרתיחה. לרוויה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר