נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן שמן הזית שהתברכה בו ארצנו כבר מזמן לא נמכר בפחים והוא מלווה בתוויות איכות ותקן המעידות על אופן הכבישה, הארומה, הטעם והצלילות. החכמתי בכל הכתוב על הסגולות של הזית והחלטתי לעשות בו הבה ונשבחה. הכל התחיל כשקיבלתי זה לא מזמן, כמה בקבוקים של שמן זית שזה לא מכבר נמחץ ובוקבק. ומכיוון שהפסקתי להאיר את הבית במנורת הקנים, שימרתי את חלקו בטבעיותו וליתר הוספתי תוספות. צ'ילי אדום שנפרס דק, הושרה בשמן שבועיים שלושה, הפך את השמן לספייסי (מצויין להקפצה של פסטה עם צנוברים), לגרסת הויניגרט בלוף שלי הוספתי גבעול רוזמרין ושיני שום דקורות. התוצאה מנצחת: בקבוקים שיספיקו לשמונה חודשים. חשוב להקפיד שהשמן יכסה את כל התוספות, ועוד יותר חשוב לסנן טוב טוב כדי שהשמן לא יתקלקל. שהיה לבריאות.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר