בת חן כהן שמן הזית שהתברכה בו ארצנו כבר מזמן לא נמכר בפחים והוא מלווה בתוויות איכות ותקן המעידות על אופן הכבישה, הארומה, הטעם והצלילות. החכמתי בכל הכתוב על הסגולות של הזית והחלטתי לעשות בו הבה ונשבחה. הכל התחיל כשקיבלתי זה לא מזמן, כמה בקבוקים של שמן זית שזה לא מכבר נמחץ ובוקבק. ומכיוון שהפסקתי להאיר את הבית במנורת הקנים, שימרתי את חלקו בטבעיותו וליתר הוספתי תוספות. צ'ילי אדום שנפרס דק, הושרה בשמן שבועיים שלושה, הפך את השמן לספייסי (מצויין להקפצה של פסטה עם צנוברים), לגרסת הויניגרט בלוף שלי הוספתי גבעול רוזמרין ושיני שום דקורות. התוצאה מנצחת: בקבוקים שיספיקו לשמונה חודשים. חשוב להקפיד שהשמן יכסה את כל התוספות, ועוד יותר חשוב לסנן טוב טוב כדי שהשמן לא יתקלקל. שהיה לבריאות.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת