נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו הפעם נדבר על פטנט לאפיית תפוחי אדמה בתנור, שלא יודעים עד כמה לא נוכל בלעדיו עד שלא מנסים אותו. זה הכי פשוט בעולם: עוטפים כל תפוח אדמה בנייר כסף ומניחים בתבנית. השינוי הוא שהתבנית צריכה להיות מלאה במלח גס לבישול. המלח קולט את החום ומחזיר אותו כמו אבנים לוחשות. אין, אבל אין תפוחי אדמה רכים ונימוחים כמו אלו.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר