נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו אם למשל, באופן תיאורטי לחלוטין, יצא לך להיות בספרד לאחרונה ואם, באופן תיאורטי ,היית שם בשוק שהיו בו זיתים ירוקים יפיפיים, גדולים ששמנם ניגר בלחיצה קלה, ואם באופן תיאורטי הברחת לארץ שלושה או ארבעה ק"ג למרות שאסור להעביר מוצרים אורגניים, אז בטח תצטרך טיפ טוב לכבישת הזיתים, לא? אז ככה: יש שיטות רבות להוצאת המרירות מהזיתים (כמו שאפשר לקרוא באתר בהמשך) אבל הטובה ביותר, לדעתי, היא גם המהירה והפשוטה ביותר, והרי היא לפניכם: מרתיחים מים בסיר גדול. את הזיתים שוטפים היטב ושמים במסננת ברזל. כשהמים רותחים מכניסים לתוכם את המסננת עם הזיתים, ומיד מוציאים. אזהרה: לא להשאיר יותר משניה כיוון שאז תקבלו זיתים מבושלים. (שזה גם לא רע בכלל אבל שייך כבר לסיפור אחר). בשלב זה צריך לשים את הזיתים במים למשך 3 ימים, לסנן לשטוף ולתבל. אחרי כשבוע עד עשרה ימים הזיתים מוכנים והו הטעם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר