מיקי פרנקל דבש בבישול הוא דבר מצוין. הוספת כפית דבש תהפוך כל דבר מאפה לעמיד יותר ותשאיר אותו טרי זמן רב יותר. למה? בגלל שדבש הוא היגרוסקופי, כלומר הוא סופג לחות מהאויר, ושומר שהמאפה שלכם לא יתייבש. שימו לב, אם המתכון מכיל מים, הורידו מהכמויות המקוריות רבע כוס על כל כוס דבש. כדי למנוע מהדבש להשחים, הורידו את החום בתנור בעשר מעלות. הדבש יותר מתוק מהסוכר (הוא מכיל כמות גבוהה של פרוקטוזה ,סוכר פירות), לכן כוס סוכר שקולה במתיקותה לשבע שמיניות כוס דבש.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת