נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל דבש בבישול הוא דבר מצוין. הוספת כפית דבש תהפוך כל דבר מאפה לעמיד יותר ותשאיר אותו טרי זמן רב יותר. למה? בגלל שדבש הוא היגרוסקופי, כלומר הוא סופג לחות מהאויר, ושומר שהמאפה שלכם לא יתייבש. שימו לב, אם המתכון מכיל מים, הורידו מהכמויות המקוריות רבע כוס על כל כוס דבש. כדי למנוע מהדבש להשחים, הורידו את החום בתנור בעשר מעלות. הדבש יותר מתוק מהסוכר (הוא מכיל כמות גבוהה של פרוקטוזה ,סוכר פירות), לכן כוס סוכר שקולה במתיקותה לשבע שמיניות כוס דבש.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר