נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון כלכך אצילי ויפה האספרגוס הזה, ושלא לדבר על הטעם. אבל המחיר?!?!? ולכן, כשהחלטתם כבר למשכן את הבית, לטובת "זרון" אספרגוס שראיתם במקרה בסופר, הנה טיפ שיאריך את חיי ההשקעה הזו במקרר. במקום להניחו לגווע במגירת הירקות, קחו צנצנת בעלת פתח רחב, מלאו אותה עד מחציתה במים והניחו את זר האספרגוס, כאילו היה זר פרחים (והוא באמת כזה). עכשיו, עד שתבחרו מה לעשות איתו, ישמש האספרגוס גם כקישוט אלגנטי ויפה למדף המקרר. באופן זה ישמר האספרגוס כשבוע. אם תחליטו לבשל איתו, הוא מוכן, טרי ומזומן. וגם אם לא, לא נורא, לפחות זכיתם לראות בוקה ירוק בכל פעם שפתחתם את המקרר, ובינינו, מה זה רע?!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר