אורן גירון כלכך אצילי ויפה האספרגוס הזה, ושלא לדבר על הטעם. אבל המחיר?!?!? ולכן, כשהחלטתם כבר למשכן את הבית, לטובת "זרון" אספרגוס שראיתם במקרה בסופר, הנה טיפ שיאריך את חיי ההשקעה הזו במקרר. במקום להניחו לגווע במגירת הירקות, קחו צנצנת בעלת פתח רחב, מלאו אותה עד מחציתה במים והניחו את זר האספרגוס, כאילו היה זר פרחים (והוא באמת כזה). עכשיו, עד שתבחרו מה לעשות איתו, ישמש האספרגוס גם כקישוט אלגנטי ויפה למדף המקרר. באופן זה ישמר האספרגוס כשבוע. אם תחליטו לבשל איתו, הוא מוכן, טרי ומזומן. וגם אם לא, לא נורא, לפחות זכיתם לראות בוקה ירוק בכל פעם שפתחתם את המקרר, ובינינו, מה זה רע?!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת