אורן גירון תמיד בתום צום יום הכיפורים, התחושות מעורבות: רעבים? צמאים? עייפים? לא ממש ברור. בכדי להקל על פתיחת התיאבון מחדש, יש פטנט, שעוד לקוח מסבתי ז"ל, שעוזר להיכנס לתלם ביתר קלות. מדובר בחלב מלונים. זהו חלב המופק מגרעיני מלון (שנאספו במהלך כל החודש שלפני הצום), יובשו על אדן החלון ונטחנו עד דק (במטחנת תבלינים או קפה). לפני תחילת הארוחה, במוצאי הצום, לוקחים כף מאבקת המלונים, יחד עם שתי כפות אבקת סוכר ומוהלים במים קרים קרים. מערבבים ושותים. אין יותר שווה מזה להפסקת הצום, ולדעתי צריך לקרוא לו מעכשיו המרענן הרשמי.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת