נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון תמיד בתום צום יום הכיפורים, התחושות מעורבות: רעבים? צמאים? עייפים? לא ממש ברור. בכדי להקל על פתיחת התיאבון מחדש, יש פטנט, שעוד לקוח מסבתי ז"ל, שעוזר להיכנס לתלם ביתר קלות. מדובר בחלב מלונים. זהו חלב המופק מגרעיני מלון (שנאספו במהלך כל החודש שלפני הצום), יובשו על אדן החלון ונטחנו עד דק (במטחנת תבלינים או קפה). לפני תחילת הארוחה, במוצאי הצום, לוקחים כף מאבקת המלונים, יחד עם שתי כפות אבקת סוכר ומוהלים במים קרים קרים. מערבבים ושותים. אין יותר שווה מזה להפסקת הצום, ולדעתי צריך לקרוא לו מעכשיו המרענן הרשמי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר