אורן גירון כולנו יודעים שמלאכת רידוד בצק (פריך לפאי, עלים לבורקס) היא מלאכה מלכלכת ודי מעצבנת, במיוחד בימי הקיץ החמים, בהם הופך הבצק למשהו דביק, רך ולא ידידותי. פתרון מצויין, במקום לאבק את המטבח בקמח, הוא לפרוס על השייש ניילון נצמד, ככה שיכסה את כל איזור העבודה, להניח עליו את הבצק (חשוב שיהיה קר) ומעליו עוד פיסת ניילון נצמד, ואז להתחיל במלאכת הרידוד. הפלא ופלא, גם לא מלכלך את השייש והמערוך, וגם אפשר להעביר את הבצק לתבנית, תוך שימוש בניילון שמתחת כ"מנוף". מעניין מה עשו לפני שהמציאו את הניילון הנצמד ולמה לא חשבו על זה קודם?!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת