נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל בזיליקום הוא אחד התבלינים שיותר קל לגדל בבית. הוא גדל מאוד מהר, ונותן המון עלים. אבל מי שמעדיף את הסופר מרקט יודע שבזיליקום שיושב במקרר נוטה להשחיר. מה עושים? כשקונים (או קוטפים) בזיליקום עוטפים אותו בנייר סופג ושומרים בשקית אטומה בטמפרטורת החדר. כדי להחיות את העלים, משרים אותם לחצי שעה במים קרים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר