נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל ראשון: כשמבשלים ירקות עם ריח חזק כמו כרוב, כרובית וכרוב כבוש, תניחו מצע של עלי סלרי על הירקות כדי למנוע את הריחות. אפשר גם להוסיף כפית חומץ למים כדי להמעיט בריח. השני: כדי להוציא את השומן מהמרק אפשר לקרר אותו, ואז השומן צף ומתקשה וניתן להסיר אותו עם מרית. והשלישי: כדי לא לנשנש בזמן הכנת האוכל, תלגמו מים או תלעסו מסטיק.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר