מיקי פרנקל ראשון: כשמבשלים ירקות עם ריח חזק כמו כרוב, כרובית וכרוב כבוש, תניחו מצע של עלי סלרי על הירקות כדי למנוע את הריחות. אפשר גם להוסיף כפית חומץ למים כדי להמעיט בריח. השני: כדי להוציא את השומן מהמרק אפשר לקרר אותו, ואז השומן צף ומתקשה וניתן להסיר אותו עם מרית. והשלישי: כדי לא לנשנש בזמן הכנת האוכל, תלגמו מים או תלעסו מסטיק.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת