מיקי פרנקל רוטב ויניגרט הוא לא יותר מתחליב (אמולסיה בפי הכימאים) של חומץ ושמן מעורבים. אבל כדי לעשות וניגרט טוב צריך לבחור שמן טוב, חומץ מתאים (חומץ יין, חומץ פטל, חומץ תפוחים, ואולי גם לשלב). אפשר לתבל (התבלין השכיח ביותר לרוטב ויניגרט הוא חרדל), והכי חשוב לערבב טוב (מכניסים לצנצנת ומשקשקים). אם הכנתם את הרוטב מראש, אל תשכחו לערבב שוב לפני ההגשה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת