נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל רוטב ויניגרט הוא לא יותר מתחליב (אמולסיה בפי הכימאים) של חומץ ושמן מעורבים. אבל כדי לעשות וניגרט טוב צריך לבחור שמן טוב, חומץ מתאים (חומץ יין, חומץ פטל, חומץ תפוחים, ואולי גם לשלב). אפשר לתבל (התבלין השכיח ביותר לרוטב ויניגרט הוא חרדל), והכי חשוב לערבב טוב (מכניסים לצנצנת ומשקשקים). אם הכנתם את הרוטב מראש, אל תשכחו לערבב שוב לפני ההגשה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר