נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל בם בם תירס חם. שני טיפים להכנת תירס בבית. הראשון הוא להוסיף למי הבישול סוכר וחמאה (כן חמאה), זה מאוד מוסיף לטעם. הטיפ השני הוא להוסיף את המלח רק אחרי הבישול. אם מוסיפים את המלח בזמן הבישול התירס מתקשה (קוראים לזה דיפוזיה, מי המלח גורמים למים שבתוך התירס לצאת החוצה).
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר