נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן החמסינים האחרונים הם רק הקדמה מקוצרת לקיץ שעומד בפתח. למרות שרבים מאתנו מבלים שעות ארוכות במזגנים, לוקח לדירת חצי חדר רבע שעה להתקרר איך שנכנסים אליה אחרי עמל יומינו. מה עושים על מנת להקל קצת על המצב? מכינים בקבוק מלא נס קפה, אבל בלי החלב, שישב במקרר ויחכה. כשחוזרים הביתה, עד שמתקלפים מהשכבות, מוזגים מהתמצית לכוס גבוהה, מוסיפים חלב, ומכניסים כמה קוביות קרח המשקיענים יותר יכולים להכניס את הכל לבלנדר ולקבל קפה קר אלוהי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר