מיקי פרנקל אוכל, כידוע לא זורקים. (יש ילדים רעבים בביאפרה). אבל לא לכל גבינה, אלוהים תכנן שיהיה עובש, ולא לכל גבינה מגיע למות בפריג'ידר בצבעים שהיא לא הכירה. (לא תאמינו כמה צבעים יכולה לקבל גבינה לבנה אחרי חודשיים במקרר!). אז מהגבינות הקשות נעשה תחליף פונדו (כמו תחליף לקס , ותחליף כבד מחצילים). את כל הגבינות נתיך בסיר עם יין. נתבל איכשהו, ואם התערובת דלילה מידי, אז נוסיף קורנפלור. טובלים פיסות לחם או טוסט בבלילה, וסופרים כולסטרול. בהצלחה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת