נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל אוכל, כידוע לא זורקים. (יש ילדים רעבים בביאפרה). אבל לא לכל גבינה, אלוהים תכנן שיהיה עובש, ולא לכל גבינה מגיע למות בפריג'ידר בצבעים שהיא לא הכירה. (לא תאמינו כמה צבעים יכולה לקבל גבינה לבנה אחרי חודשיים במקרר!). אז מהגבינות הקשות נעשה תחליף פונדו (כמו תחליף לקס , ותחליף כבד מחצילים). את כל הגבינות נתיך בסיר עם יין. נתבל איכשהו, ואם התערובת דלילה מידי, אז נוסיף קורנפלור. טובלים פיסות לחם או טוסט בבלילה, וסופרים כולסטרול. בהצלחה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר