נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל הנה 2 פטנטים מצוינים שניתן להפיק בעזרת הפריזר הביתי. אתם מכירים את הגלילים האלו של הניילון הנצמד? נכון שתמיד קשה למצוא ת'קצה כדי לפתוח אותם? אז הנה הטריק: מאכסנים באופן קבוע את הגליל בפריזר והקץ לקצה. (ותודה לארז). ופטנט חביב נוסף: בפעם הבאה שאתם מוצאים קופסא של אבקת ג'לי בארון, במקום מים תשימו שליש מים רותחים והשאר וודקה (מהסוג הזול) או אלכוהול אחר אהוב, והיידה לפריזר. הג'לי יוצא הרבה יותר משובח. תנסו ותספרו לי איך היה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר