נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן ימי הקיץ הקרבים יוציאו רבים מאתנו למפגשים חברתיים מחוץ לבית, ארוחות המאולתרות האלה שכל אחד מביא משהו. לא אחת נתקלתי בשאלה איפה אני שמה את הרוטב של הסלט. הפתרון המקובל הוא בצנצנת זכוכית, בתוך שקית פלסטיק קשורה (שלא ייזל החוצה) נכון? אז הנה פטנט אחר. הכינו מבעוד מועד את הסלט האהוב עליהם, בקערה גדולה, ואת הצנצנת עם הרוטב הכניסו לתוך הקערה, בין פלחי הירקות, עלעלי החסה ושאר התוספים. הירקות ישמשו ריפוד נאות ואם משהו נשפך הכל נשאר בקערה. בתאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר