נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל ביום העצמאות, לפני המנגל, לכו לבקר את סבא וסבתא. תנו להם לספר לכם על איך הם חיו בירושלים בזמן המצור, איך הם שתו מים מהבור, ואיך כואב להם האגן (וגם השמיעה לא משהו). אתם בתמורה תגידו משהו על הירושה (למה אתם צריכים לקבל את הבית שלהם) ותשאלו את סבתא איפה קוטפים חובזה. חובזה או "לחם ערבי" ובעברית חלמית, הוא צמח עם עלים בשרניים שצומח פרא בהרבה מקומות בעיר. אפשר לבשר את העלים שלו ולאכול אותם, אפשר להכין מהם קציצות, ואפשר להחליף כל מתכון של תרד בחובזה. יכול להיות שזה מה שיציל אתכם בזמן המצור על תל אביב (בקרוב).
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר