נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אשר וטורי טיפ לסוף הפסח. מה אפשר לעשות עם המצות שנשארו. שוברים את המצות למרובעים קטנים, ומטגנים בשמן עמוק. לאחר שהמצות מזהיבות, מוציאים החוצה, וסופגים את השמן. בשלב הבא, טובלים את המצות המטוגנות בתוך קערית דבש, משרים למשך מספר דקות ומוציאים החוצה. התוצאה, חטיפים מתוקים מיוחדים וטעימים לזכר החג.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר