נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל יש הרבה טריקים איך לקלף בצל בלי דמעות, אבל הפעם איך להוציא מהבצל את החריפות, כך שגם מי שאוכל אותו לא יבכה. התחכום הוא לקצוץ את הבצל, ולהוסיף לו המון, אבל המון מלח. בערך כמו כמות הבצל עצמו. כעת לשים (כמו בצק) את התערובת כדי שהמלח יספוג את המיץ החריף של הבצל. עכשיו שוטפים את הבצל מכל המלח. החריפות תעזוב יחד עם המלח.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר