אשר וטורי התרד, מסתבר, מאז ימי פופאי הוא ירק שעבר פיחות עם הזמן. למרות היתרונות הברורים שיש בו, ברזל למשל, ילדים מעדיפים לבלוע טיפות ברזל מרות בכפית, אך לא לנסות את הירק המיוחד הזה. הנה הצעת המדור לגבור על המחסום הפסיכולוגי שבאכילת תרד. מבשלים אותו מספר דקות במים רותחים, וקוצצים דק דק. ניתן גם לערבב אותו עם ברוקולי שעבר תהליך דומה, בתוספת מעיכה קלה, עד להפיכתו למעין מחית. את התערובת מערבבים עם לימון, מלח, פלפל שחור, ועם שום קצוץ. בשלב הבא מטגנים את התערובת בשמן זית חם, מספר דקות. התוצאה, תוספת פיקנטית וטעימה למנה העיקרית, ואם רוצים גם ממרח סנדוויץ'. בתאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת