נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן בשבוע הבא נחגוג קבל עם ועדה את חג הפירות היבשים, ראש השנה לאילנות, ט"ו בשבט. קצת מצחיק אותי איך כולם רצים באמוק לשים ידם (אחרי שידיים אחרות היו כבר שעות קודם) על תמרים, משמשים ומיני מיובשים אחרים. אני אומרת, הפכו את זה לחג משפחתי. צאו יחדיו למשתלה, קנו פרחים ועשו לכם חג באדנית. צאו ליער ונטעו עץ, מזכרת מכם לדורות הבאים. הכינו שולחן חג מלא בפירות העונה, טריים, מלאי חיים וצבע. ולסיום, קנו שקית חומה גדולה מלאה פקאנים ושבו וקלפו יחד, צעירים וזקנים. קצת תאכלו, הרבה תשמרו ואם תהיו ברי מזל ותצליחו להשיג גם סירופ תירס (פעם היה לי מאוד מוצלח תוצאת הארו), קחו את המתכון שע"ג האריזה, או מהמתכונים שצירפנו בלינקים והכינו לכם פאי פקאן אמיתי ומדהים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר