אשר וטורי ("שורבה" בערבית: מאכל שניתן לשתייה.) הטריפוליטנים נוהגים להוסיף לתבשילי הפסטה או האורז פרוסות של גזר ובצל טריים. אפשרות נוספת, היא להוסיף קוביות קטנות של נתחי חזה עוף או הודו. יש להרתיח את המים עם הירקות ואז להוסיף את האורז או הפסטה. בתום כעשר דקות (בישול על אש בינונית) אפשר לכבות את האש ולהגיש לצלחות. נהוג לצקת לפני האכילה מעט מיץ לימון טרי. את התוצאה, תשפטו בעצמכם. שתי הערות על השורבה: מדובר במאכל קל ומהיר לבישול, וזהו פתרון טוב לילדים ששונאים בד"כ לאכול ירקות, אך אוהבים מיני פסטות. גם אם הם מפרידים את האטריות מן הירקות, הרי שלפחות משהו מן הויטמינים נשאר ברוטב, וגם זה משהו.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת