נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אשר וטורי ("שורבה" בערבית: מאכל שניתן לשתייה.) הטריפוליטנים נוהגים להוסיף לתבשילי הפסטה או האורז פרוסות של גזר ובצל טריים. אפשרות נוספת, היא להוסיף קוביות קטנות של נתחי חזה עוף או הודו. יש להרתיח את המים עם הירקות ואז להוסיף את האורז או הפסטה. בתום כעשר דקות (בישול על אש בינונית) אפשר לכבות את האש ולהגיש לצלחות. נהוג לצקת לפני האכילה מעט מיץ לימון טרי. את התוצאה, תשפטו בעצמכם. שתי הערות על השורבה: מדובר במאכל קל ומהיר לבישול, וזהו פתרון טוב לילדים ששונאים בד"כ לאכול ירקות, אך אוהבים מיני פסטות. גם אם הם מפרידים את האטריות מן הירקות, הרי שלפחות משהו מן הויטמינים נשאר ברוטב, וגם זה משהו.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר