נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן היום מלאו שבועיים למלפפונים שבמקרר שלי. אני יודעת, חלק מעקמים את הפנים ועושים מבט של גועל, אבל אני חוגגת. המלפפונים שלי קשים וזקופים כמו ביום שניקנו והחגיגה היא תודות לקריספרש החדש הסגול שקניתי במיטב כספי. אין זה חדש שהכלים עושים את ההבדל כמו הבגד שעושה את האדם. עבורי, שתמיד חולמת על ירקות לסלט שמחכים לי במקרר, מוכנים וערוכים לחיתוך, ומתבדה כי הם שינו צורה ומרקם יש חלום שהתגשם. אז לחיי המלפפונים שלי, ושאר איחסוני דברים שנמאס לזרוק, לכו על הקריספרש.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר