נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל במקום המלחיה וצנצנת הסוכר הרגילים, ניתן היום למצוא בסופרמרקטים, כלי תבלין כשבקצותיהם מטחנה. יש צנצנת עם גושישי מלח וקליפות לימון, פלפל גס אגוז מוסקט, סוכר ועוד.. תנועת הניעור הידועה (שלעיתים קצת גסה), מתחלפת בפעולת טחינה סיבובית פשוטה בה כל התבלינים נטחנים היישר לסלט, למרק, או לכל תבשיל אחר. האמת שיש בפעולה הזו איזו תחושה של אותנטיות (עלק) זה לא סתם פלפל , זה פלפל גרוס..
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר