מיקי פרנקל במקום המלחיה וצנצנת הסוכר הרגילים, ניתן היום למצוא בסופרמרקטים, כלי תבלין כשבקצותיהם מטחנה. יש צנצנת עם גושישי מלח וקליפות לימון, פלפל גס אגוז מוסקט, סוכר ועוד.. תנועת הניעור הידועה (שלעיתים קצת גסה), מתחלפת בפעולת טחינה סיבובית פשוטה בה כל התבלינים נטחנים היישר לסלט, למרק, או לכל תבשיל אחר. האמת שיש בפעולה הזו איזו תחושה של אותנטיות (עלק) זה לא סתם פלפל , זה פלפל גרוס..
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת