נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מאת א/ע

אחת מתופעות הלוואי היותר מוכרות
והפחות סימפטיות שמביאות עמן מסיבות
הסילבסטר הרובצות כבר לפתחנו,
(חוץ מהמרדף הלא מושג אחרי "המסיבה",
אכזבת הספירה לאחור והמנהג המביך שבסיומה),
היא תופעת ההנגאובר או בעברית תקנית:
חמרמורת. (ותודה למיקי)

הנה כמה עיצות להמנע מחמרמורת:

באופו כללי לפני השתייה רצוי לאכול
מאכלים עתירי שומן ומלח לספיגה נוחה.

אך אם בכל זאת הגעתם לשלב הנורא
(בינינו כולנו נגיע לשם במצב זה או אחר)
מומלץ מאוד:

לשתות הרבה מים/חלב, לאכול לחם
ושאר בצקים אחרים שוב, למען הספיגה.
ואם כל זה עדיין לא עוזר:
אצבע לגרון.
הקאה טובה שווה כמה טקילות..
sfsdfs

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר