אשר וטורי אחת הבעיות הקבועות באפיית נתחי עוף עם תפוחי אדמה בתנור, היא הצורך להתאים את הטמפרטורה ומשך הזמן בתנור, בין הבשר לתפוחי האדמה. אפשר להתגבר על בעיה זו בפשטות, ובדרך גם להוסיף טעם לתבשיל. בשלב ראשון, מבשלים את העוף ותפוחי האדמה עם בצל ורוטב עגבניות על גבי הכיריים. בשלב הבא, כשתפוחי האדמה מתרככים, וכך גם העוף, אפשר לשפוך את כל תחולת הסיר לתוך תבנית, ולהכניסה לתנור שחומם היטב. תוך מספר דקות, משחימים תפוחי האדמה ונתחי העוף, ואילו תוכם, הטבול עדין ברוטב, נשאר מבושל היטב גם כן. בתאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת