בחודשים האחרונים פיתו אותי ידידי וחברי להפסיק להכין אוכל בבית. בשביל מה לך
הלכלוך והעבודה? גם החיסכון הכספי לא משמעותי, הם אמרו.
ובכן, עמדתי בפרץ והמשכתי לתבל ולבשל. אבל גם לחרוצים שבטבחים נמאס לפעמים,
לפחות כשתוקפת אותם שפעת קלה. אז מה עושים?
ובכן, טיפ קטן וחביב:
"פיצה מטר" היא פיצריה חדשה יחסית בארצנו, ובניגוד למקומות אחרים, היא שולחת לך
הביתה פיצה עם טעם! מומלץ בכל פה...
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת