נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בחודשים האחרונים פיתו אותי ידידי וחברי להפסיק להכין אוכל בבית. בשביל מה לך
הלכלוך והעבודה? גם החיסכון הכספי לא משמעותי, הם אמרו.

ובכן, עמדתי בפרץ והמשכתי לתבל ולבשל. אבל גם לחרוצים שבטבחים נמאס לפעמים,
לפחות כשתוקפת אותם שפעת קלה. אז מה עושים?

ובכן, טיפ קטן וחביב:
"פיצה מטר" היא פיצריה חדשה יחסית בארצנו, ובניגוד למקומות אחרים, היא שולחת לך
הביתה פיצה עם טעם! מומלץ בכל פה...
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר