נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
השבוע אנחנו יוצאים מהמטבח הביתי כדי להביא אליו כמה מוצרים מבחוץ. הקיץ אמנם חם עדיין אבל זה לא אומר שאי אפשר לטייל. להפך זו עונת האוכמניות, אותו גרגר יער נפלא, שאפשר לאכול אותו לבד, או כתוספת לגלידה, או להכין ממנו ריבה. ולא פחות חשוב, אפשר גם לקטוף אותו לבד, ולהרגיש כמו חקלאי ליום אחד. אחד המקומות שבו ניתן לעשות את זה הוא קיבוץ אל רום. ואל תדאגו, לא מוכרחים לקטוף, אפשר גם לקנות, שזו כידוע, עוד דרך מצויינת לחסוך זמן ולקצר תהליכים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר