נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
חם פה, נכון, אבל יש לא מעט אנשים שאוהבים לאכול מרקים גם בקיץ ואני בתוכם. לפיכך, החלטתי השבוע להמליץ על מרק שמתאים גם לקיץ, מרק קישואים קל ביותר להכנה – וטעים מאוד. המצרכים: חצי חבילת שמיר חצי חבילת פטרוזיליה ארבע כפות מרק עוף קילו וחצי קישואים שני בצלים גדולים שני תפוחי אדמה כפית אורגנו קורט מלח קורט פלפל לבן שמנת מתוקה שמונה עד עשר כוסות מים אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מוסיפים את שאר החומרים מלבד השמנת לכחצי שעה. טוחנים בבלנדר ומוסיפים את השמנת. בתיאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר