חם פה, נכון, אבל יש לא מעט אנשים שאוהבים לאכול מרקים גם בקיץ ואני בתוכם. לפיכך, החלטתי השבוע להמליץ על מרק שמתאים גם לקיץ, מרק קישואים קל ביותר להכנה – וטעים מאוד. המצרכים: חצי חבילת שמיר חצי חבילת פטרוזיליה ארבע כפות מרק עוף קילו וחצי קישואים שני בצלים גדולים שני תפוחי אדמה כפית אורגנו קורט מלח קורט פלפל לבן שמנת מתוקה שמונה עד עשר כוסות מים אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מוסיפים את שאר החומרים מלבד השמנת לכחצי שעה. טוחנים בבלנדר ומוסיפים את השמנת. בתיאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת