אחת הבעיות של המטבח המודרני היא התלות הכמעט מוחלטת שלו במוצרים מוכנים, ואלה
מה לעשות, פחות טעימים מהטריים.
אז נכון, מי שגר בקומה השמינית במגדל תל אביבי טיפוסי, לא יכול לגדל פרות ואפילו לא חסה בבית - אבל יש דברים אחרים שאפשר ועוד איך - תבלינים. כמעט בכל משתלה ניתן להשיג היום אדנית ובה מיטב צמחי ארצמו כמו זעתר, נענע, לימונית ועוד.
הגידול פשוט - רק שמש ומים, וגם המחיר לא יקר מדי וזה בהחלט שימושי לסלט, לעוף ולבית.
נסו ותהנו!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת