הצ'יפס, אחד המאכלים הטעימים ביותר בנמצא מבין המוגדרים כפאסט פוד, סובל בשנים האחרונות מיחסי ציבור רעים. נכון – יש בו הרבה קלוריות, והוא לא מי יודע מה מזין, אבל הטעם רבותי – יכול להיות מרנין.
הבעיה היא שהצ'יפס התעשייתי המוגש במזללות מוכן תמיד משקיות קפואות – הדומות לאלה שאתם רוכשים בסופר. וככה רבותי – לא מכינים צ'יפס. כדי לעשות זאת כמו שצריך יש להשתמש בתפוחי אדמה טריים.
רככו אותם מעט – חיתכו לקוביות והשליכו לשמן רותח – עמוק או שטוח – על פי נטייתכם. לשם הגיוון – אתם מוזמנים לנסות גם תפוחי אדמה אדומים…
שימו קטשופ – שגם אותו אגב אפשר להכין בבית – אבל זה בפעם אחרת, ותאכלו פעם אחת צ'יפס אמיתי – כמו שכבר כמעט אי אפשר להשיג.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת