נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהמשך לכתבת קילוף השום הקודמת ובעקבות בקשות למציאת דרכים נוספות לקילוף הירק הסורר, עמלנו ומצאנו לכם דרכים נוספות. כל בשלן מומחה מכיר את הטריקים, אבל למי שמבקר במטבח פעמים נדירות, קילוף שום יכול להיות אתגר קשה לפיצוח.

השום עצמו הפך בשנים האחרונות למרכיב חשוב מאוד במטבח הישראלי, בין השאר בגלל תכונותיו הרפואיות (טוב למערכת הדם). באשר לתכונותיו כמגן נגד שדים – הדבר טרם הוכח.

ובקשר לקילוף: פשוט מכניסים אותו למים חמימים לכמה דקות – ואחר כך הכל הרבה יותר קל. אפשרות שניה – קונים קולפן שום. מן דבר ירוק ועגול – נראה מוזר, אבל עובד. ואפשרות שלישית: משתמשים בשום קפוא. קצת פחות טעים – אבל הכי נוח.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר