נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כמעט בכל פינה בארצנו הקטנטונת, או לפחות בבירתה הקולינרית, תל אביב, נפתחו באחרונה סושיות, כדגים אחרי הגשם.

חלקן טובות יותר, חלקן פחות - אך בכל מקרה יודעי דבר מספרים שאין תחליף לסושי ביתי, לפחות מבחינת המחיר. ותתפלאו - זה אפילו לא יותר מדי מסובך.

החוכמה הגדולה היא להשיג מצרכים טריים, כי סושי טעים, זה סושי טרי. והפיתרון: הרשת החדשה והכה מצויינת "גורמה ג'אראז'", שלה שני סניפים, בכפר אזר וברמת החיל.

לכל חובבי האצות והאורז - לא להחמיץ, סעו, התיקנו לחבריכם ארוחת פאר ושימחו כי אביב הגיע! סושי בא!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר