כמעט בכל פינה בארצנו הקטנטונת, או לפחות בבירתה הקולינרית, תל אביב, נפתחו באחרונה סושיות, כדגים אחרי הגשם.
חלקן טובות יותר, חלקן פחות - אך בכל מקרה יודעי דבר מספרים שאין תחליף לסושי ביתי, לפחות מבחינת המחיר. ותתפלאו - זה אפילו לא יותר מדי מסובך.
החוכמה הגדולה היא להשיג מצרכים טריים, כי סושי טעים, זה סושי טרי. והפיתרון: הרשת החדשה והכה מצויינת "גורמה ג'אראז'", שלה שני סניפים, בכפר אזר וברמת החיל.
לכל חובבי האצות והאורז - לא להחמיץ, סעו, התיקנו לחבריכם ארוחת פאר ושימחו כי אביב הגיע! סושי בא!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת