נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אחת הבעיות הקשות של הגרגרנים בארצנו היא הקושי הבלתי נסבל למצוא חתיכת בשר ראויה, במחיר סביר (ועם הצימחונים הסליחה).

מי שאכל סטייק עסיסי בני יורק, בואנוס איירס או סידני, לא יכול שלא להתאכזב בדרך כלל מהאופציות המונחות בפניו באיטליזי ארץ הקודש. אבל יש גם כמה פינות מחמד, ואחת מהן נחשוף בפניכם היום. היא ממוקמת בטירה שבמשלוש. שמה האיטליז עראקי פאכר, והיא בהחלט שווה נסיעה, במיוחד לחובבי בשר הכבש.

מי שמעוניין לקבל הסברים מדוייקים יכול להתקשר לפני שהוא בא: 7938856 - 09
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר