נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
המטבח התאילנדי שחדר בשנים האחרונות לארץ הביא למטבחנו גם את שיטת ההקפצה, כשיטה ראויה לשמור על טעמם של הירקות. הנה רעיון נוסף, שמקורו גם הוא במזרח, ושבארץ ממעטים ליישם אותו: אידוי.

קנו לכם סיר אידוי, שימו בתוכו ירקות קשים כמו כרובית, קישואים, תתפוחי אדמה וכו', או ירקות קפואים, ותדליקו את האש. אחרי 45 דקות יהיו לכם ירקות טעימים וטריים - ובעיקר: עדיין דיאטתתיים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר