מי שמאס בתחליף הבשר הבריאותי הידוע כטופו, יוכל למצוא אולי נחמה בלהיט העכשווי החדש ושמו ה"טמפה".
מהי הטמפה ומה עושים עמה? - הטמפה מגיעה אלינו מאינדונזיה והיא עשויה מפולי סויה שהותססו ובושלו. בתהליך התסיסה הופכת הטמפה למזון טעים, מתאים לדיאטה והכי חשוב למזון בעל ערך בריאותי רב.
את הטמפה אפשר להשיג במצב קפוא בחנויות הטבע.
מומלץ להוסיף את הטמפה לתבשילי הירקות ולשאר התבשילים המוקפצים למיניהם.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת