נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מי שמאס בתחליף הבשר הבריאותי הידוע כטופו, יוכל למצוא אולי נחמה בלהיט העכשווי החדש ושמו ה"טמפה".

מהי הטמפה ומה עושים עמה? - הטמפה מגיעה אלינו מאינדונזיה והיא עשויה מפולי סויה שהותססו ובושלו. בתהליך התסיסה הופכת הטמפה למזון טעים, מתאים לדיאטה והכי חשוב למזון בעל ערך בריאותי רב.

את הטמפה אפשר להשיג במצב קפוא בחנויות הטבע.

מומלץ להוסיף את הטמפה לתבשילי הירקות ולשאר התבשילים המוקפצים למיניהם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר