נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בימי החורף נפוץ לקנח ארוחה בפרי הדר בשל כגון תפוז, או קלמטינה. זה טעים, לא צריך להכין כלום, וגם בריא.

אבל רבים לא יודעים, שכדי לשמור על עיכול נכון ויעיל של הוויטמינים המגיעים מפירות אלו, כדאי להוסיף תמיד מאכל שומני מסוים, כגון אגוזי מלך, גרעיני חמניות או גרעיני אבטיח, או כל סוג של גרעין הקרוי בפי העם "פיצוחים" (כמובן טריים ולא קלויים או ממולחים).

השילוב יעזור לגוף להפיק מהפרי את מיטב הויטמינים ויקל על פעולת העיכול, שיכולה
להיות לפעמים חומצית למדי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
יוקר המחיה מרים ראש? קבלו מסעדות זולות וטובות
מסעדת 'מלכה וציפי' באשקלון: תל אביב הגיעה לפריפריה
בין ירושלים לטוסקנה: חוויה קולינרית במבשרת ציון
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה