את מרק הירקות הרגיל אפשר לבשל גם בלי שמן, ולהוסיף אותו רק לאחר שהוא מתקרר (הסיבה למי שמעוניין לדעת היא ששמן מחומם נהפך לרעלי - קרצינוגני, בזמן תהליך החימום).
על הטוסט עדיף למרוח חמאת סומסום במקום החמאה הרגילה, הטעם מצויין והרווחנו עוד קצת בריאות.
למי שרוצה קינוח בריא מומלץ לאכול מפירות העונה בתוספת פיצוחים טריים ושומניים (לא מעובדים כמובן) שסופחים את הוויטמינים מהפרי כגון: אגוזי מלך, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת שקדים וכו'.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת