הנה עוד רעיון לסופגניות: כדאי בחלק מהסופגניות, לשים בתור הפתעה, רגע לפני הסגירה חטיף שוקולד כגון מקופלת או אגוזי, ולא לספר לחבר'ה. לשמן הסופגניות עצמו אפשר להוסיף כמה טיפות שמן קוקוס (עדיף כף אחת בדיוק) כדי לתת טעם אקזוטי וטיפה שונה. ואם בא לכם לביבות: כדאי להוסיף תפוח עץ מגורד לרסק של הלביבות או לחילופין להגיש את הלביבות עם רסק תפוחי עץ ולפזר עליהם קינמון מלמעלה. עוד אפשרות - להכין לביבות בטטה - טעים!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת