בטטות נכנסו לאחרונה למטבח הישראלי כמוצר יסוד ובצדק.
אפשר להכין מהן המון דברים טעימים ופשוטים. למשל פשטידה.
חומרים:
3-4 בטטות גדולות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
3/4 מיכל פריגת תפוזים
1/2 כפית קינמון
2 כפיות סוכר
2 ביצים
1/2 כפית מלח
ההכנה:
לבשל במים רותחים את הבטטות (אפשר לרכך במיקרו) עד שהן רכות. לקרר ולקלף. למעוך במזלג ולהוסיף את שאר החומרים. לאפות כ-40 דקות ולאכול.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת