נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אמנם באיחור מה, אבל בעקבות פניות לא מעטות, יתוקן חסרון משמעותי בכתבות הקוקטיילים הקודמות – חסרון, אשר לאחר שמבינים אותו נראה אלמנטרי ואף מובן מאליו. בשפה גבוהה אפשר לדבר על מעבר מתיאוריה לפרקטיקה. בשפה פחות מליצית ויותר קרובה אלינו, השתיינים, מדובר במתכון.

וכך, השבוע – מקבץ מתכונים לדאקירי:

דאקירי קלאסי
שתי מנות וחצי רום
(באיכות סבירה. לא חובה להשתמש במותגים הטובים ביותר,
אבל השתדלו להמנע ממותגים כגון "קפטן רום" ודומיו)
מנה מיץ ליים (לא מיץ לימון!)
כפית מי סוכר

נערו בשייקר יחד עם קרח כתוש ומיזגו לתוך כוס קוקטייל מקוררת. קשטו ברצועת ליים או גבעול מנטה

דאקירי קפוא
שתי מנות וחצי רום
מנה מיץ ליים
חצי מנה שנאפס לימונים
מנה מי סוכר

ערבבו את המרכיבים עם קרח כתוש בבלנדר עד להווצרות "ברד". הגישו בכוס יין

דאקירי אפרסקים קפוא
מנה וחצי רום
שלושה רבעי מנה ליקר קירסאו
שלושה רבעי מנה מיץ ליים
מנה שנאפס אפרסקים
חצי מנה מי סוכר
4-3 קוביות אפרסקים טריים

ערבבו את המרכיבים עם קרח כתוש בבלנדר עד להווצרות "ברד". הגישו בכוס יין.

הערה: ניתן להוסיף תותים או משמשים במקום האפרסקים

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר