שוק צפון יוצא לדרך. לאחר חודשים ארוכים של תכנון והקמה, המתחם הקולינרי החדש של תל אביב נפתח לקהל הרחב. השוק, שממוקם ברמת החייל בצומת הרחובות הברזל-הנחושת, משתרע על פני 1,600 מ"ר ויפעלו בו כ-30 חנויות, דוכנים ומסעדות מכל תחומי המזון.
בשוק נפתחו מסעדות רבות של שפים ידועים, ביניהם יובל בן נריה (
טאיזו), ודיוויד פרנקל (
פרונטו) אשר פותחים לראשונה שלוחות למסעדות השף שלהם. בן נריה פותח את
מיאזקי, ופרנקל פותח את
פרונטו קיוסקו. לאחר 15 שנה שף אבנר לסקין שב ופותח מקום משלו: ״רק היום״, בו יבשל בסגנון מטבח השוק.
מוסדות קולינריים מיתולוגיים בתל אביב כמו כתר המזרח פותח שלוחה ראשונה ומוסיף קונספט חדש – דוכן חצילים שנותן כבוד לירק האהוב עם שלל אינטרפטציות. חנויות בוטיק מירושלים כמו מעדניית קנטי וממלכת החלבה, וכמובן מיטב החקלאים והיצרנים בשוק האיכרים העשיר עם דוכני תבלינים (תבליני מנצ'ס), בשר (איטליז קדן, דלישס), ירקות ופירות (שדה ירוק, נוי השדה), פרחים (פיורי) ועוד.
מאחורי עומדים מיכל אנסקי ורועי חמד, ממקימי ויזמי שוק הנמל בנמל תל אביב וסניפים נוספים ברחבי ישראל, דוגמת שווקי האיכרים בשוהם, גבעתיים ורעות.
שוק צפון אשר יהיה פתוח גם במהלך סוף השבוע ויציע תוכן משתנות לקהל המבקרים המשפחתי.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת