נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
שוק צפון יוצא לדרך. לאחר חודשים ארוכים של תכנון והקמה, המתחם הקולינרי החדש של תל אביב נפתח לקהל הרחב. השוק, שממוקם ברמת החייל בצומת הרחובות הברזל-הנחושת, משתרע על פני 1,600 מ"ר ויפעלו בו כ-30 חנויות, דוכנים ומסעדות מכל תחומי המזון.

בשוק נפתחו מסעדות רבות של שפים ידועים, ביניהם יובל בן נריה (טאיזו), ודיוויד פרנקל (פרונטו) אשר פותחים לראשונה שלוחות למסעדות השף שלהם. בן נריה פותח את מיאזקי, ופרנקל פותח את פרונטו קיוסקו. לאחר 15 שנה שף אבנר לסקין שב ופותח מקום משלו: ״רק היום״, בו יבשל בסגנון מטבח השוק.

מוסדות קולינריים מיתולוגיים בתל אביב כמו כתר המזרח פותח שלוחה ראשונה ומוסיף קונספט חדש – דוכן חצילים שנותן כבוד לירק האהוב עם שלל אינטרפטציות. חנויות בוטיק מירושלים כמו מעדניית קנטי וממלכת החלבה, וכמובן מיטב החקלאים והיצרנים בשוק האיכרים העשיר עם דוכני תבלינים (תבליני מנצ'ס), בשר (איטליז קדן, דלישס), ירקות ופירות (שדה ירוק, נוי השדה), פרחים (פיורי) ועוד.
שוק צפון. צילום: מתן כץ
מאחורי עומדים מיכל אנסקי ורועי חמד, ממקימי ויזמי שוק הנמל בנמל תל אביב וסניפים נוספים ברחבי ישראל, דוגמת שווקי האיכרים בשוהם, גבעתיים ורעות.

שוק צפון אשר יהיה פתוח גם במהלך סוף השבוע ויציע תוכן משתנות לקהל המבקרים המשפחתי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?