מיקסים וספיישלים במרינדו
מרינדו מזמין את הקהל הרחב ליהנות מהבשרים הטריים של "מרינדו-הבשר מהגולן", בתפריט חדש, מנות מיקס גריל חדשות, טעימות מיקסים עם סוגי הבשר של מרינדו וספיישל כל יום. יום א' - ספיישל משתנה מהדיר, בין השעות 12:00-17:00; יום ב' - מנה ראשונה 1+1, בהזמת מנה עיקרית; יום ג' - סטייקים- 1/2 ק"ג סטייק עם עצם פורטר האוס, פריים ריב וסטייק ניו יורק – ב-129 ₪; יום ד' - מיקס גריל במחיר מיוחד; יום ה' - בירה בזלת מהחבית 1+1 . בימים א'-ה' החל מהשעה 17:00 - 1+1 המבורגר לבחירה עגל, טלה או אנטריקוט. חדש בתפריט: מנות מיקס גריל - מיקס רועים, מיקס בוקרים, מיקס מרינדו, וטעימות מיקסים עם סוגי הבשר של מרינדו, בין 1/2 ק"ג ל- 1.2 ק"ג.
מרינדו, אחד העם 58, תל אביב. 053-9368729
שף ירון קסטנבוים ושף יוגב ירוס בשיתוף פעולה
השפים יוגב ירוס (קרנבירה) וירון קסטנבוים (מיט מרקט) ישתפו פעולה לטובת שני 'ערבי קצבים' ייחודיים, במסגרתם מסעדת הקרנבירה בפארק שרונה תציע מנות הכוללות נתחים פחות מוכרים לציבור הרחב. בין המנות: סאלומי - ברזאולה תוצרת בית, פרושוטו די פארמה; אניולטה- פאלדה של טלה, מגולגל ומעושן עם רוזמרין ומנטה; ביסטקה אלה פיורנטינה- גולת הכותרת של קצבי פירנצה. נתח מרכזי של פילה וסינטה מבקר מקומי, מיושנים חודש ימים על העצם. שני הערבים ייערכו ביום שני ה- 08/06 ויום שלישי 09/06 החל מהשעה 19:00. עלות הארוחה הינה 220 ₪ לסועד, לא כולל שתיה.
קרנבירה, קפלן 20, תל אביב. 053-9367317
התרחשויות בסרדיניה
קיץ חם במסעדת סרדיניה ביפו: מדי יום שני בערב מתקיימות במסעדה הופעות גיטרה חיות ומדי יום רביעי בערב הופעות ג'אז חיות. לקראת הקיץ רקח השף והמסעדן איל סבן מספר התחדשויות קולינאריות וגם אפריטיבו אטרקטיבי. בין המנות החדשות: רביולי ארטישוק ולימון -68 ₪, ניוקי אווז ואפונת גינה - 69 ₪, קרעי פסטה עם פסטו ועגבניות קונפי - 52 ₪, וגם קינוחים כמו סמיפרדו סיציליאני (זביונה ויין מרסלה, פיסטוקים קלויים) - 38 ₪. החל מיום שישי ה-19/6 יפעילו במסעדת סרדיניה חגיגות אפרטיבו ביום שישי בין השעות 12:30-16:30 ובימים ראשון עד שלישי בין השעות 18:30-20:30. אפריטיבו באיטליה הוא לרוב משקה מעורר תיאבון, המאפשר זמן לרגיעה לאחר יום עבודה, וגם מפגש חברתי. הרעיון של האפריטיבו של סרדיניה הוא אלכוהול ומנות קטנות ונעימות ב20 ₪. בין המנות שיהיו באפרטיבו : כדורי ארנצ'יני, סלט מוצרלה ועגבניות, רביולי עיזים ושקדים, ארטישוק א-לה-רומנה, פוקאצה ומטבלים ועוד מנות נוספות. לצד המנות סנגריה ורודה, כוס יין לבן (אורבייטו או פינו גריגו), כוס יין אדום (פרימיטיבו או ג'אסט בלנד), רוזה (דוגיולו).
סרדיניה, כיכר קדמים 9, יפו העתיקה. 053-7103238
חגיגות טרטופו בקוצ'ינה תמר
במסעדה האיטלקית יקיימו חגיגת טרטופו, במסגרתה יוגשו ספיישלים עם פטריית הכמהין טרטופו. המנות, שיוגשו לצד תפריט הקיץ החדש, יכללו: ניוקי טרטופו פארמיג'נו - ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פארמיג'אנו חמאה וטרטופו; טליאטלה חמאה וטרטופו - סינטה צרובה בשלמות, פרוסה בצלחת עם רוטב ציר יין אדום וטרטופו; רביולו ביצה וטרטופו - רביולו ענק במילוי ריקוטה פרמיג'אנו וחלמון ביצה עם טרטופו מעל; ריזוטו פטריות וטרטופו; פרוסות קופה על מצע עלים ורוטב טרטופו; פולנטה מטוגנת עם קרם פרמיג'אנו וטרטופו; ועוד. החל מה-14.6 למשך שבועיים.
קוצ'ינה תמר, הצפירה 10, תל אביב. 053-9443934
קיץ בקפה טורקיז
מסעדת גרנד קפה טורקיז בקניון רמת אביב הוסיפה סלט קיץ לתפריט - סלט מוצרלת באפלו בתוספת עגבניות צבעוניות, בזיליקום ובלסמי מעושן. 62 ₪.
גרנד קפה טורקיז, קניון רמת אביב. 053-7933752
>> לכל המסעדות באזור תל אביב
>> מסעדות בשר בתל אביב
>> בתי קפה בתל אביב
תמונה בראש העמוד: מרינדו. צילום: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: קוצ'ינה תמר. צילום: אפיק גבאי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת