נגישות
נגישות

אביב בתל אביב: מבזק קולינרי

תל אביב שאחרי פורים ולפני פסח והבחירות עדיין לא נחה, וכשמזג האוויר מאפשר, אז למה לא? ירון קסטנבאום מגיע להרברט סמואל, שירות קצביה בשיין אנד שארפ, משלוחים בקמפאי סטריט וספיישל צרפתי-איטלקי בג'ויה

מסעדות בתל אביב חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/03/2015, 16:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

Meat Market מתארחת בהרברט סמואל
איחוד נדיר בין השף יונתן רושפלד לירון קסטנבאום יתקיים הערב, יום שני, ה-9.3 מהשעה 18:30 במסעדת הרברט סמואל. רושפלד וקסטנבאום יצרו תפריט משובח, מחמם ומנחם שכולו תאוות בשרים. התפריט יכלול מנות מבשר

נא, סטייקים ותבשילים חורפיים מהבילים. טווח מחירים לסועד: 320 ₪.
הרברט סמואל
קויפמן 6, תל אביב, 053-9439549

שיין אנד שארפ – הקצביה
יענקל'ה שיין, הרוח החיה מאחורי (ובעיקר לפני) מוסד הבשרים שיין אנד שארפ, עוזב את המסעדה לטובת חזרה לייעוץ מסעדות, ובעלי מפעל הבשר אוריה והמסעדן איציק קורסיה מבעלי נאפיס חולון, שהפכו לפני כשנה לשותפים, יהפכו לבעלים הבלעדיים של המסעדה. וזה אומר שני דברים: הראשון והחשוב הוא שאספקת הנתחים המובחרים מובטחת והחידשו השני שמציעים במסעדה הוא שירות קצביה של אותם נתחים תוצרת הגולן. את ההזמנות ניתן לבצע בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 10:00-17:00. מחירי נתחים לדוגמא: אוסובוקו 79 ₪, אסאדו 75 ₪, נתחי צוואר עגל 79 ₪, נתח קצבים דק 70 ₪, נתח קצבים עבה 99 ₪, טיבון טלה 134 ₪ ועוד.   
שיין אנד שארפ
יגאל אלון 65, תל אביב, 053-9443055

שיין אנד שארפ. צילום: בן יוסטר

משלוחים בקמפאי סטריט
מסעדת קמפאי סטריט ווק ממתחם שרונה משיקה שירות משלוחים חדש, שכולל גם 20 מנות צמחוניות וטבעוניות המתאימות למשלוח. בין המנות: סלט מאלאיה - סלט עוף ובוטנים קר (עוף צלוי, כרוב אדום ולבן, חסה, גזר, בצל ירוק, כוסברה, צ‘ילי אדום, ברוטב בוטנים מאלזי עם אטריות אורז פריכות (36 ₪); כנפיים בצ‘ילי קמפאי - 8 יחידות עם טבעות בצל טמפורה, שומשום ובצל ירוק (27 ₪);  צ‘יקן לו מיין - אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי עוף, פטריות וירקות ברוטב הוי סין, יין אורז ושמן שומשום (44 ₪).
קמפאי סטריט ווק
אוסולדו ארנייה 9, תל אביב, 053-9367270

קמפאי סטריט ווק שרונה. צילום: אפיק גבאיקמפאי סטריט ווק שרונה. צילום: אפיק גבאי



ספיישל צרפתי-איטלקי בג'ויה בסינימטק
גם ג'ויה, הצמודה לסינימטק תל אביב, מצדיעה לפסטיבל הסרטים הצרפתי שיתקיים בסינימטק בין ה-15-25.3 ותגיש ספיישלים בניחוח צרפתי-איטלקי מידי השף יובל פכלר. בין מנות הספיישל: ארנצ'יני ארבע גבינות (38 ₪); מרק בצל עם פרובלונה מעושנת (32 ₪); ריזוטו עם אווז קונפי (78 ₪); קינוח תותים ומקרונים (39 ₪).
ג'ויה סינימטק
הארבעה 5, תל אביב, 053-9426862

קינוח תותים מקארונים. ג'ויה בסינימטק. צילום: אנטולי מיכאלו









תמונה בראש העמוד: הרברט סמואל. צילום: תמוז רחמן

תמונה בעמוד הבית: הרברט סמואל. צילום: יח"צ

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?